website

ORANJE BOVEN? OOK ERONDER! VIER KONINGSDAG MET EEN KNALLENDE 10% KORTINGSACTIE OP HERENONDERGOED EN ZWEMBROEKEN

ORANJE BOVEN? OOK ERONDER! VIER KONINGSDAG MET EEN KNALLENDE 10% KORTINGSACTIE OP HERENONDERGOED EN ZWEMBROEKEN

Hoera voor de koning! En driemaal hoera voor onze koninklijke kortingsactie bij InUndies. Deze Koningsdag, vier je in stijl van 25 t/m 27 april 2024. Of je nu een duik onder water neemt, danst tot de zon opkomt tijdens Koningsnacht, of de nacht doorbrengt op een oranje afterparty, zorg dat je erbij bent in onze nationale kleuren oranje, rood, wit en blauw.

Bescherm je Kroonjuwelen met een Koninklijke Korting

Van het beschermen van je kroonjuwelen met onze comfortabele boxershorts en slips tot het vieren van "lange leve de koning" in een sexy jockstrap of een speelse tangaslip, wij hebben alles wat de moderne man nodig heeft om zijn feestoutfit een koninklijke flair te geven. Onze collectie omvat ook leggings voor mannen, bodysuits, shirts en tanktops - perfect voor elk type festiviteit.

Zwem met Stijl

Of je nu van plan bent om Koningsdag op het strand te vieren of aan het zwembad, onze zwemkledingcollectie, waaronder zwemboxers, zwemshorts, zwemslips, zwemtanga’s en zwemstrings, biedt iets unieks voor iedereen. Ga van basic tot kinky met onze designs die allesbehalve doorsnee zijn - minder glanzend, doorzichtig, of met een subtiel effect; wij hebben het allemaal!

10% Korting Op Alles - Viva Hollandia!

Ja, je hoort het goed! Pak 10% korting op alles in onze webshop van 25 t/m 27 april 2024. Dit is jouw kans om iets bijzonders te scoren, ver weg van de standaard "dertien-in-een-dozijn" zwembroeken en onderbroeken. Trek iets aan dat net zo uniek is als je plannen voor de dag.

Dus, waar wacht je nog op? Maak van Koningsdag 2024 een onvergetelijke dag met InUndies Men’s Underwear & Swimwear. Shop nu en wees klaar om te feesten als een echte royal. Let's party en driemaal hoera voor de koning!

instructies voor de verkoper bij uw bestelling
Voeg een kortingscode toe

Wat zoek je?

Benefits of Being Different

Voordelen Nieuwsbrief

Nieuwste Collecties
Exclusieve kortingsacties
Leuke aanbiedingen
Volg de actuele trends