Artikel ruilen of retourneren

Wilt u een artikel omruilen of retourneren? Meldt het dan eerst aan.
Indien u een account heeft aangemaakt kan dit via mijn account, als u besteld heeft zonder account kunt u het online-retourformulier gebruiken.

Ruilen of retourneren is gratis.
Nadat u de retour heeft aangemeld ontvangt u per E-mail een retourformulier en een retouretiket met twee ontvangstbevestigingen.
Het retourformulier legt u bij de artikelen in de pakketdoos, met behulp van dit formulier kan uw retour snel en eenvoudig afgewikkeld worden. Het retouretiket, dit is het deel waar de barcode op staat, plakt u over de oude adressticker heen. Vervolgens levert u het pakket in bij de dichtstbijzijnde DPD Parcelshop samen met de voor de pakketshophouder bestemde ontvangstbevestiging. De andere ontvangstbevestiging laat u door de pakketshophouder ondertekenen, dit is het bewijs dat u het pakket heeft ingeleverd. Hierop vindt u ook de track&trace code waarmee u uw retourpakket kunt volgen.

Retourneren
Nadat wij het artikel ontvangen hebben wordt het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen teruggestort. Indien u een order in zijn geheel retourneert die minder dan € 40,- bedraagt, vergoeden wij ook de verzendkosten.

Omruilen
Op het online-retourformulier geeft u aan welk artikel u retourneert en welk artikel u daar voor in de plaatst wilt ontvangen. Een eventueel prijsverschil wordt aan u gecrediteerd of dient u aan ons over te maken. Onze bankgegevens zijn terug te vinden op de contactpagina. Direct nadat wij uw retourzending ontvangen hebben wordt het nieuwe artikel aan u verzonden.

Het artikel dient ongebruikt en in de originele verpakking terug te worden gestuurd. Alle labels moeten in oorspronkelijke staat aan het kledingstuk zijn bevestigd. Wij kunnen geen gedragen (het mag uiteraard wel gepast worden) of gewassen artikelen terugnemen. Uit hygiënisch oogpunt verzoeken wij u vriendelijk de artikelen te passen over uw eigen ondergoed en daarbij niet te eten of te drinken.
Wij behouden ons het recht voor om schade aan retourartikelen te verrekenen met het terug te storten bedrag als het vermoeden bestaat dat dit ontstaan is door toedoen van de klant.
Indien u een dusdanig deel van de artikelen van uw order retourneert dat het orderbedrag lager dan € 40,- wordt, wordt de bijdrage van € 3,95 in de verzendkosten alsnog in rekening gebracht. 

Heeft u nog vragen over het bovenstaande? Neem dan contact op met de klantenservice.

 

STEL UW VRAAG