Voorwaarden ruilen en retourneren

Voldoet het artikel niet aan de verwachting of heeft u de verkeerde maat besteld dan kunt u de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren.

Het artikel dient ongebruikt en in de originele verpakking terug te worden gestuurd, inclusief alle labels in oorspronkelijke staat. Wij kunnen geen gedragen (het mag uiteraard wel gepast worden) of gewassen artikelen terugnemen. Uit hygiënisch oogpunt verzoeken wij u vriendelijk de artikelen te passen over uw eigen ondergoed en daarbij niet te eten of te drinken.
Wij behouden ons het recht voor om schade aan retourartikelen te verrekenen met het terug te storten bedrag als het vermoeden bestaat dat dit ontstaan is door toedoen van de klant.

Gratis retourneren
Ruilen of retourneren is gratis.
Bij uw bestelling vindt u een retoursticker, deze plakt u over de oude adressticker heen. Vervolgens levert u het pakket in bij de dichtstbijzijnde DPD pakketshop

Status van uw retour
Wilt u de status van uw retournering of omruiling bekijken?
Klik hier om de status te bekijken als u een InUndies account heeft. Heeft u geen account? Gebruik dan de link uit de bevestigingsmail. 

Heeft u nog vragen over het bovenstaande? Neem dan contact op met de klantenservice.

 STEL UW VRAAG