Gezien op RTL4

#durftevragen van RTL4 ging op onderzoek uit en interviewde InUndies Men's Underwear

Vroeger vonden mannen het stoer als zij hun vrouw of vriending hun herenondergoed lieten kopen. Maar daar is inmiddels wel verandering in gekomen. Mannen gaan steeds vaker zelf op pas om hun ondergoed te "scoren" en komen er achter dat er meer keuze is dan ooit. Van sportief tot glimmend of zelfs een beetje doorschijnend. Ook de kwaliteit wordt steeds beter.

Wat er in 2017 echt niet meer kan? Je band boven je broek laten uitsteken. Dat is zo 2010!

 


InUndies Men's Underwear wil mannen verrijken door origineel, creatief en innovatief mannenondergoed te bieden en op de hoogte te houden van de laatste trends op dit gebied. Tenslotte is het al lang niet meer zo dat het recht op mooi ondergoed alleen maar is voorbehouden aan vrouwen. Mannen mogen en kunnen ook aandacht geven aan dit onderdeel van hun garderobe.

Bij het samenstellen van de collectie kiest InUndies bewust voor bijzondere merken, trendsetters die eigentijdse ontwerpen uitgevoerd in mooie stoffen leveren met hun eigen unieke uitstraling. Kwaliteit en draagcomfort spelen hierbij een belangrijke rol. Zo is InUndies tot een uitgebreid assortiment gekomen van comfortabele Boxershorts en kleurige Trunks tot gedurfde Strings en sportieve Jockstraps.

 

STEL UW VRAAG